Cuijk, 2 augustus 2010 – VelgenShop.nl is vanaf heden ook op zondag geopend. Daarmee is het de eerste en enige winkel in de branche.

De online banden- en velgenwinkel, die zichzelf de grootste van Nederland en België placht te noemen, is nu dus zeven dagen per week bereikbaar. Dat lijkt misschien voor de hand liggend: een website is toch altijd geopend? De heer K. Peters, marketing manager van VelgenShop.nl, legt uit: “We zijn, naast een webwinkel, ook een plaats waar klanten heen kunnen om zelf aan het monteren te slaan.“ Het concept is simpel: via www.velgenshop.nl kunnen klanten online hun banden, velgen en accessoires bestellen. Vervolgens kunnen ze ervoor kiezen dat deze worden opgestuurd ““ maar ze kunnen ook zelf langskomen bij het Active Center. In dit montagecentrum, gelegen in Biest-Houtakker, kunnen ze op een montageparkeerplaats hun eigen gang gaan. “Daarbij kunnen ze gebruik maken van onze apparatuur“, aldus Peters. “En daarnaast is er een bruincafé waar een kopje koffie gedronken kan worden, en een velgenshowroom om nieuwe ideeën op te doen.“

De keuze om ook op zondagen klanten aan te trekken was een logische, stelt Peters. “Iedereen moet zelf kunnen beslissen wanneer hij aan het monteren slaat. Doordeweeks werken veel mensen, en in het weekend is er de meeste tijd om aan de auto te sleutelen. Dus waarom niet op zondag?“ Peters adviseert overigens wel om eerst een afspraak te maken, alvorens naar Biest-Houtakker af te reizen. “Op die manier ben je verzekerd van een montageplek.“ Zie voor meer informatie en openingstijden http://www.velgenshop.nl/.

Website: http://www.velgenshop.nl/

Bron: EMEA Persberichten