VoucherPlaza.nl is een digitaal platform waar verkregen en ongebruikte kortingsvouchers, entreebewijzen en aanverwante tegoeden onderling geruild kunnen worden.

Bedrijven en instellingen bieden de consument op grote schaal lokkertjes aan in de vorm van onder andere spaaracties, klantenkaarten en kortingen. Dit is vooral leuk voor deze bedrijven zelf ten behoeve van klantenbinding en als marketingtool. Echter, in de praktijk blijkt dat de consument vaak niets doet met bijvoorbeeld gespaarde punten of ontvangen kortingcoupons. Door het niet verzilveren van deze tegoeden blijft er in menig huishouden een aanzienlijk bedrag in de spreekwoordelijke keukenla liggen. Deze bedragen bij elkaar opgeteld leiden tot een groot misgelopen financieel voordeel. Het spreekt voor zich dat dit erg zonde is. Om het gebruik en het verzilveren van deze tegoeden te stimuleren is het innovatieve VoucherPlaza.nl in het leven geroepen.

De site biedt de gebruiker een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform waar allerlei ongebruikte tegoeden kunnen worden aangeboden. Daarnaast kunnen gebruikers ook een oproep plaatsen om dat ene zegelboekje vol te kunnen krijgen of om in het bezit te komen van die speciale kortingscoupon of dat vurig gewenste entreebewijs. VoucherPlaza.nl beoogt transacties tot stand te laten komen door middel van ruilen, al staat het de gebruiker vrij om dit anders te doen. Het gebruik van VoucherPlaza.nl is gratis.

Als introductieactie verloot VoucherPlaza.nl onder de eerste 1000 actieve gebruikers 10 VVV irischeques ter waarde van ⓚ¬ 25,-.

Website: http://www.voucherplaza.nl