Dorens & De Waal heeft het initiatief genomen voor de Knuffel-Zorgpolis die wordt ondergebracht bij Delta Lloyd. Als men voor de Knuffel-Zorgpolis kiest dan kiest men voor lage maandlasten en wordt het goede doel KiKa gesteund. Van elke zorgpolis wordt er € 10 euro aan KiKa Stichting Kinderen Kankervrij geschonken.


Bekijk hier de aanbieding die Dorens en De Waal aanbiedt

Heeft u voor 2011 al een polis ontvangen? Geen zorgen, wanneer u zich vóór 31 december 2010 aanmeldt voor de Knuffel-Zorgpolis dan zorgt Delta Lloyd voor de opzegging van uw huidige polis en regelt de administratieve afhandeling.

ls u graag een persoonlijk advies wilt of vragen heeft over de Knuffel-Zorgpolis gebruik dan het contactformulier via de website en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.
Wij zijn bereikbaar op maandag t/m zondag van 07.30 tot 22.30 uur op het nummer 020 676 19 33. Kiest u ook voor lage maandlasten en steun aan KiKa?

Dan hopen wij ““ mede dankzij u! – dat wij aan KiKa in 2011 een prachtige gift kunnen doen.

Fabrice de Waal – Manager Customer Relations Dorens & De Waal

Companeo steunt het goede doel KiKa en heeft dit persbericht gratis voor Dorens & De Waal verzorgt. Dorens & De Waal heeft goede ervaringen met Companeo.

Website: http://www.knuffel-zorgpolis.nl

Bron: EMEA Persberichten