Cuijk, 23 augustus 2010 – Voor iedereen die zijn velgen lief is: opgelet! VelgenShop.nl biedt vanaf heden ook de unieke McGard wielsloten aan, ter voorkoming van diefstal van je sportvelgen.

De opname van McGard in het assortiment van Velgenshop.nl is essentieel, aldus K. Peters, marketing manager van de webshop. “ËœAls grootste online banden- en velgenwinkel van Nederland en België vinden we het belangrijk dat de aankopen van onze klanten goed beveiligd zijn.’

Maar waarom dan McGard?
Ten eerste staan de wielsloten bekend om hun veiligheid en duurzaamheid: elk slot gemaakt uit gehard staal met speciaal gecodeerde sleutelprofielen. “ËœZe kunnen dus niet zomaar worden gestolen’, stelt Peters. Ook zijn de sloten erg gebruiksvriendelijk: de sleutel is gemakkelijk in het slot te steken, en blijft vast op zijn plaats tijdens aan of losdraaien. Daarnaast ““ ook niet onbelangrijk ““ blijven de sloten zeer lang mooi door gebruik van drie lagen nikkel-chroom.

Maar het grootste voordeel, vindt Peters, is nog wel de wereldwijde service. Bij aankoop van de sloten krijgt de klant een sleutelnummer, dat geregistreerd kan worden bij McGard. Hierdoor kan de gebruiker wereldwijd door de service van McGard geholpen worden als hij onverhoopt zijn velgen moet vervangen. “ËœStel je eens voor: je staat op een Zuid-Europese camping en je velg dient te worden vervangen. Dan kom je erachter dat je de slotboutsleutel vergeten of kwijt bent!’ Met één telefoontje stuurt McGard een nieuwe sleutel op, waar dan ook ter wereld. “ËœWij bieden onze klanten graag de beste garantie,’ stelt Peters samenvattend, “Ëœen McGard voorziet daarin.’

Voor meer informatie over McGard slotbouten en de ““ service bekijk de McGard informatie pagina en de McGard slotbouten pagina.

Website: http://www.mcgard.nl/

Bron: EMEA Persberichten