Het handmatig bijhouden van rittenstaten behoort tot het verleden. De BT-Q1000XTM is ontworpen voor het geheel geautomatiseerd registreren en vastleggen van afgelegde ritten. Het product is ontworpen voor rapportage aan de Fiscus en voor wagenpark beheer. Middels de meegeleverde en eenvoudig te gebruiken software brengt u met enkele muisklikken uw kilometer administratie op orde. Bovendien is de BT-Q1000XTM naast zakelijk gebruik tevens inzetbaar voor privé doeleinden. Deze “ËœOut of the box oplossing’ is gebaseerd op de gerenommeerde Qstarz BT-Q1000XT Travel Recorder hardware welke beschikt over een aantal unieke functionaliteiten.

Snel, eenvoudig en geautomatiseerd bijhouden van afgelegde afstanden

Zakelijk: sluitende kilometer administratie, zonder abonnementskosten (QMileage software)
De BT-Q1000XTM stelt de gebruiker in staat om feilloos trip informatie vast te leggen, waaronder afgelegde reistijd / afstand en kilometers – datum / tijd – vertrek adres / adres van bestemming (plaats, postcode, straat). Op basis hiervan kunnen declaraties worden ingediend van zakelijk gereden kilometers met een privé voertuig. En kan er een sluitende kilometer administratie worden verantwoord ter voorkoming van fiscale bijtelling van een Lease auto. Andere toepassingen zijn wagenparkbeheer en een verhoging van de efficiency doordat er een beter inzicht kan worden verkregen in afgelegde ritten. De meegeleverde QMileage software staat garant eenvoudige export van rittenstaten naar diverse formaten en kenmerkt zich door zijn gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface.

Privé: projecteer routes in Google Earth, GeoTagging van digitale foto’s (QTravel software)
Middels het meegeleverde QTravel software pakket download de gebruiker eenvoudig coördinaten naar een PC en worden routes in een handomdraai gevisualiseerd in het volledig geïntegreerde Google Earth. Routes kunnen vervolgens (online) gedeeld worden met anderen. Middels de software kan voorts GPS locatie informatie in de EXIF header van een JPEG foto geschreven worden. Hetgeen het Fotobeheer van steeds groter wordende fotoverzamelingen in aanzienlijke mate vereenvoudigd. Zo kan namelijk nooit meer worden vergeten waar een foto is genomen.

Gebaseerd op de gerenommeerde Qstarz BT-Q1000XT Travel Recorder hardware. De beproefde en befaamde BT-Q1000XT beschikt over een aantal onnavolgbare functionaliteiten:
- Maarliefst 40 dagen geheugencapaciteit
- Voorzien van Points of Interest knop voor het handmatig vastleggen van locaties
- Onnavolgbaar lange operationele tijd op een volle batterij lading (tot 42 uur)
- Auto standby modus voor slim energie beheer
- Vibratie (wake up) Sensor, tijdschema functionaliteit (loggen op vooraf ingestelde tijden)
- Snelheid Alarm (overspeeding), apparaat status indicatie middels pieptoon

Qstars Inc. Taiwan
Het Taiwaneze Qstarz Inc. levert hoogwaardige consumentenproducten met GPS- en Bluetooth-technologie. De Bluetooth GPS producten zijn in diverse Media in binnen -en buitenland onderscheiden met diverse awards. Innovativiteit, kwaliteit en gebruiksgemak zijn de speerpunten in het productbeleid van Qstarz.

De Qstarz BT-Q1000XTM is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs van de BT-Q1000XTM bedraagt € 134,90 (incl. btw). Meer specificatie informatie over dit product is voorhanden op: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de BT-Q1000XTM Kilometer Registratie GPS kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © ’07 DigiTrading.nl All rights reserved.

Website: http://www.digitrading.nl/Qstarz_BT-Q1000XTM.html

Bron: EMEA Persberichten