GiSTEQ TripBook TB-100 is een complete kilometer registratie oplossing, welke voorziet in het genereren van Fiscus conforme rapporten en het indienen van declaraties van afgelegde afstanden met een privé voertuig. Dit maakt TripBook tot de ultieme oplossing voor degenen die onderweg zijn en geen tijd hebben om handmatig rittenstaten bij te houden. TripBook doet dit eenvoudig en op een betrouwbare manier. Het product wordt compleet geleverd met gebruiksvriendelijke PC software. Kortom, een uiterst betaalbare oplossing die doet waar het voor staat en waaraan geen abonnementskosten zijn verbonden.

Plug & Play en geautomatiseerd bijhouden van afgelegde afstanden

Zo eenvoudig en Plug & Play werkt TripBook
De TripBook wordt, middels de meegeleverde adapter, eenvoudigweg in de sigaretten aansteker van de auto geplugd en is vervolgens klaar voor de start. Naderhand kan het het apparaat via de PC worden uitgelezen. Waarna middels de meegeleverde software de benodigde rapporten en overzichten gegenereerd kunnen worden. De rapporten kunnen in diverse formaten geëxporteerd worden. Deze noviteit is niet alleen geschikt voor privé gebruikt, maar kan tevens zakelijk worden gebruikt alsmede ten behoeve van wagenparkbeheer.

De functionaliteiten in vogelvlucht:
- Leg afgelegde kilometer gegevens te allen tijden vast met dit USB formaat GPS apparaat
- Genereer automatisch kilometer rapporten conform de eisen van de fiscus
- Registreert datum, kilometerstand en kosten
- Ondersteunt samenvoegen, splitsen exporteren van ritten
- Eenvoudig verwerken en bekijken van kosten en kilometer declaraties
- Bekijk de reis informatie van personeel voor het maken van wel overwogen zakelijke beslissingen
- Geen maandelijkse abonnementskosten

GiSTEQ Corp. USA
Het in 2006 opgerichte GiSTEQ ontwikkelt oplossingen die gebruik maken van GPS technologie. En stelt zich ten doel om innovatieve technologische applicaties te ontwikkelen op het gebied van ‘location based service’. De belangrijkste focus van GiSTEQ is om voordelen te creëren die de efficiëntie kunnen verbeteren voor haar klanten.

De GiSTEQ TripBook TB-100 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading. De adviesprijsprijs van TB-100 bedraagt € 79,90 (incl. btw). Meer specificatie informatie over dit product is voorhanden op: www.digitrading.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de GiSTEQ TB-100 Kilometer Registratie GPS kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected]. © ’07 DigiTrading.nl All rights reserved.

Website: http://www.digitrading.nl/GiSTEQ_TripBook_TB-100.html

Bron: EMEA Persberichten